söndag 31 januari 2010

Söndag

Då var det söndag igen och det har varit en minst sagt tung helg. Hände en massa tråkiga och påfrestande saker på jobbet i fredags som hängt med under hela helgen så jag är mentalt helt slut. Härligt att det är måndag imorgon då...NOT!

Emelie har mått riktigt dåligt i helgen också... I fredags kräktes hon rätt rejält så jag trodde magsjukan slog till...men jag är fortfarande osäker för hon hostar så hon kväljer på nätterna och är rejält förstoppad. Det blev i alla fall nattvak hela natten... Jag försökte ringa efter Lasse för att få lite stöd...men fick klara mig själv...så nu har jag klarat av det också...coolt! Jag är värsta INDEPENDED WOMAN! Alla som känner mig vet ju att jag och spyor aboslut INTE går ihop! Jag har även lärt mig något nytt....det är att det inte går att tvätta korvbitar...man måste plocka bort dem innan...UÄÄÄÄÄACK!!!!!

Lasse var ute med papporna i föräldragruppen...ni får fråga honom själva hur det gick!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????

Måndag imorgon...men snart är det vecka 9 och sportlov! Håll ut!!!

2 kommentarer:

Rachel sa...

Ja det var superduktigt!! Wiiihooo!!
Kämpa på i veckan med alla ungar..hoppas de är snällare. Man ska ju inte gå & må dåligt för att det finns snorungar på jobbet... go girl! =)

Isabelle sa...

Starkt jobbat, vad duktig du var! Hoppas att Emelie mår bra igen och att tiden fram till lovet går riktigt snabbt. Kram!