tisdag 23 juni 2009

Uuuuusch...

...vad hon är hängig min lillskrutta! Vattkopporna har tagit hårt på henne. Fortfarande 39graders feber, snuvig, hostig och prickig. Hon verkar mest lida av kopporna i hårbotten och bakom öronen. Sååå synd om henne....hon kämpar på tappert måste jag säga. Vi har badat i hennes pool idag...det var nog skönt att svalka sig lite,
Måtte det värsta vara över snart för nätterna är riiiktigt dryga...hon hostar så hon nästan kräks...men men snart är det över hoppas jag!
Kram på er i solen!

3 kommentarer:

Jenny Nodén sa...

Min mamma berättade att när syrran och jag hade vattenkoppor så var vi jättesjuka och var full med prickar överallt. Jag fick ligga på sjukhuset för att jag hade sådan högfeber.

Syrrans unge Hampus hade vattenkoppor för ett par månader sen tror jag det var och hade bara några få prickar och lite feber första dagen, annars hur frisk som helst. Det är så olika. Hoppas hon blir bättre snart, fast vad jag har hört så måste dom stanna hemma från dagis i två veckor, det fick Hampus göra.

This is me- Christine sa...

Inget skoj att vara så eländigt sjuk och dessutom i denna värme:(
Hoppas det vänder för henne NU!

På vår förskola måste barnen vara hemma tills kopporna torkat ut....tiden väldigt olika....

Kram till er

Emma sa...

Stackars liten! Jag hade ju den där vidriga åkomman i höstas och kan bekräfta att kopporna i huvudet var riktigt plågsamma. Till slut gjorde det så ont att jag inte ville sova på mitt eget huvud... Hoppas Emelies koppor börjar torka snart och att febern sjunker. Ingen höjdare att vara sjuk i denna värme. Men bada/duscha brukar hjälpa lite - i alla fall temporärt.