måndag 8 juni 2009

Föräldramöte




Idag har jag och Lasse varit på vårt första föräldramöte som föräldrar. Jag har ju varit på några föräldramöten tidigare men då var det ju jag själv som höll låda. Skönt att slippa det denna gång! ; ) Emelie ska i alla fall börja på avdelningen Trollsländan i augusti. En pedagog som heter Caroline ska vara huvudansvarig för Emelie. (Caroline påminde för övrigt mycket om min vän Stinelina. Med sitt stora engagemang och nära till skratt. Tryggt!) Så det kändes bra. Det som kändes mindre bra var att trots att vi önskat tidig inskolning så fick vi sen inskolning vilket ställer till det ordentligt med föräldraledighet mm. Men personalen lovade att se över om det går att ordna så vi håller tummarna.
Var var lilla Emelie då?
Mormor och morfar var här och passade lillskruttan så att både jag och Lasse kunde gå på mötet. Tack! Det kändes verkligen skönt och viktigt att vi kunder gå tillsammans. Emelie applåderade när hon såg att mormor och morfar klev ur bilen. ; ) Charmtrollet vårat som är så stor och duktig...ojoj...liiite overkligt är det att hon ska börja i förskola!!! Hon vägde ju nyss UNDER två kilo!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Aha på så vis! Föräldramöte inför förskolestart...jo visst känns det konstigt första gången att gå själv som förälder på ett föräldramöte..!! NU är er lillskrutta inte så liten längre...sjukt vad tiden går fort... Kram Emma

Melker sa...

Trollsländan, det var ju där vi inledde våra karriärer också. Fast på en annan trollslända förstås. ;)

Ja visst är det helknasigt att våra kottar snart ska börja förskolan. De är stoooora nu.

This is me- Christine sa...

Stora tjejen!
Hihih bra att pedagogen påminner om din vän;)
Annars får ni flytta till Väddö så finns hon nära ändå:)