lördag 28 februari 2009

Emelie 1 år



Den 29 februari 2008 föddes en liten, liten flicka vid namn Emelie Erika Stillmark. Hon var inte alls så stor, vägde bara 1890 gram och var 44 centimeter lång. Som en liten kyckling låg hon på playan och solade och solade bort sin gulsot. Hon mådde rätt bra den lilla tösen och började äta som en riktig karl. Hon växte och växte och visade sig vara en riktigt envis och busig gullunge. Idag den 28 februari 2009 har Emelie hunnit bli 1 år gammal. Hon väger drygt 8,5 kilo och är 73 centimeter lång. Hennes favvointressen är att klättra i trappan, slänga saker på golvet samt bläddra och äta på böcker!!!


0 år

1 år




Kalaset börjar. Emelie är fortfarande hängig men börjar återvända sakta, sakta.
Emelie älskar att läsa böcker. Så i paketen från sin mamma och pappa fick flera tuggvänliga böcker. Morfar läser och läser om polisbilar och annat.


Här är en av favvolekarna...leva farligt i trappan.


Spännande...ett STORT paket från mormor och morfar!


Vad kan det vara?




Alla är engagerade i paketöppningen.

Men wow...en bobbycar! Tack!!!


Wihaaaa!

Tårta hör ju till!


Eld är en häftig uppfinning tycker Emelie.


Hmn....vad är det här?




Hmn...ganska gott faktiskt..tror jag eller öööh...

Kladdigt och spännande!

GOTT blev omdömet!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj redan 1 år! Grattis Emelie! Tänk vad pytteliten hon var och nu redan så stor. :)

farfar sa...

Stort grattis från farfar det har hänt en del på ett år. Längtar att få träffa dig snart igen. Krya på dig så kommer vi att synas snart. Många pussar o kramar från mig.............

Anonym sa...

Jag glömde ringa o säga grattis!!! Så grattis!! Va fina bilder!!! Hur söt får man bli. Skönt att hon blev bättre!! Hör av er när vi kan komma över =) Puss på er!!